Locatie:

Online

Aanvang:

Zaterdag 19 december om 20.00 uur

Entree:

Gratis

Livestream ROEM x Binnenwereld/Buitenwereld

Momenteel ervaren veel mensen de gevolgen van het coronavirus dat nu al een tijd in ons midden rond raast. De makers van kunstcollectief ROEM verrichtten de afgelopen weken een artistiek en filmisch onderzoek naar eenzaamheid en verbinding. Dit deden ze door de connectie aan te gaan met vreemden, de stad Leiden en elkaar. Hieruit ontstond deze bijzondere interactieve expositie waarbij de films samen worden bekeken en de ‘virtuele’ bezoekers in gesprek kunnen gaan met de makers.

De host van de uitzending is sociaal-cultureel ondernemer, interviewer en schrijver Erik Olijerhoek.  Hij neemt je mee door de Binnen- en Buitenwereld van ROEM en gaat in gesprek met deze bijzondere makers.

Ga naar www.deleidseburcht.nl/login en maak alvast een account aan om de uitzending op de 19e live te kunnen volgen.
De digitale expositie is na opening te bezoeken op www.roemleiden.nl/binnenwereld-buitenwereld. Ook de complete livestream kun je daar terugkijken op De Leidse Burcht. Kun je niet wachten? Bekijk hier dan alvast het proces van de ROEMies en verdwaal, ontdek en reageer! ROEM zoekt contact!

Gepubliceerd: 14 december 2020

Ook in de agendaStudio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×