Locatie:

www.startersdagen.com/leiden2020

Aanvang:

Donderdag 3 december om 19.00 uur

Entree:

Kosten 14,30 euro p.p.

Online Startersdag Leidse Regio

Veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven redden het helaas niet in hun eerste ondernemersjaren. Zonde, want ze steken er veel tijd en energie in. Startersdagen.com neemt het initiatief om starters en ervaren ondernemers samen te brengen tijdens de Startersdag. Deze ervaren ondernemers uit de regio geven niet alleen tips en adviezen, maar wijzen ook op de gevaren en risico’s. De Startersdag bevat veel informatie over het beginnende ondernemerschap en wordt vooral als inspirerend ervaren.

Het online evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat gevuld is met o.a. plenaire kick-off, diverse Webinars en rondetafel discussies. Met behulp van verschillende methodes wordt een interactief online event gerealiseerd. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden.

Aanmelden is alvast mogelijk via www.startersdagen.com/leiden2020. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.

Gepubliceerd: 6 november 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×