Locatie:

www.deleidseburcht.nl

Aanvang:

Zaterdag 19 december om 17.00 uur

Entree:

Gratis

Opening 'De Leidse Burcht'

Leer koken van bekende chefs, speel samen met je vrienden een online escaperoom, dans thuis mee met een tof live optreden of blijf fit tijdens een van de health sessions. Dit en veel meer programmaonderdelen vind je terug op de Leidse Burcht. Iedereen die daar behoefte aan heeft, kan meedoen. De Leidse Burcht faciliteert het online podium en degene die dat wil kan zelf een programma maken. Jong en oud worden uitgenodigd om mee te doen. Met elkaar, voor elkaar.

Meer informatie vind je op www.deleidseburcht.nl.

Aanmelden hiervoor kan door te mailen naar programma@deleidseburcht.nl.

 

Gepubliceerd: 14 december 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×