Locatie:

www.facebook.com/gouweoegstgeest
www.cafedegouwe.nl

Aanvang:

Donderdag 31 december om 19.30 uur

Einde:

Vrijdag 1 januari om 03.00 uur

Entree:

Gratis

Oudjaars-livestream De Gouwe

Op donderdag 31 december vanaf 19.30 uur tot en met vrijdag 1 januari 03.00 uur brengen we vanuit Café De Gouwe in Oegstgeest het feest naar je huiskamer. We hebben een bingoshow en een pubquiz met dikke prijzen; een XBOX One, een Smartwatch, Earbuds, vette sneakers en nog veel meer. Daarnaast de hele avond top artiesten , DJ’s en online karaoke.
Alle kijkers kunnen met elkaar chatten zodat je toch een beetje samen bent. Na middernacht barst het feest los met de DJ Contest. Uit alle aanmeldingen worden de 6 beste DJ’s gekozen die in de nacht live komen draaien in de livestream. De kijkers bepalen, samen met de vakjury, wie de beste is door te stemmen. De winnaar wint een eigen optreden op één van de 4 podia op ‘Puur Festival’ komende zomer.
Het evenement is bedoeld voor jongeren vanaf 13 t/m 24 jaar. Deelname is gratis en wordt je aangeboden door de Gemeente Oegstgeest. Inschrijven kan vanaf dinsdag 22 december 13.00 uur tot 30 december 20.00 uur.
Als je mee wilt doen aan de bingo, pubquiz en/of de DJ Contest klik hier:

Gepubliceerd: 22 december 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×