Locatie:

www.voorschoten97.nl
www.rendierenloop.nl

Aanvang:

Zondag 20 december

Einde:

Zaterdag 2 januari

Entree:

Kosten 10,00 euro p.p.

Rendierenloop

Na inschrijving gaan de lopers met behulp van de app Turfhunt op pad door Voorschoten voor een speurtocht in kerstsfeer vol verrassingen. Via de app komen de deelnemers langs allerlei locaties waar vragen of opdrachten klaarliggen. De route en volgorde kan iedereen zelf bepalen. De vragen gaan over Voorschoten en de opdrachten zijn bijvoorbeeld ludieke foto- en geluidsopdrachten. Er zijn vragen voor zowel volwassenen als kinderen.

Deelnemers moeten in anderhalf uur tijd zoveel mogelijk punten scoren. Voor de winnaars liggen er mooie prijzen klaar. Ook zijn er prijzen voor de mooiste (kerst)aankleding. De deelnemers kunnen hiervoor hun foto’s delen via de social media. Deelnemen kan zowel individueel als in gezinsverband met mensen tot wie je geen anderhalve meter afstand hoeft te houden. Met uitzondering van gezinnen bedraagt de maximale groepsgrootte vier personen.

Om de deelnemers zoveel mogelijk te spreiden over het dorp zijn er tijdsloten waarop gespeeld kan worden. Deelnemers moeten bij inschrijving hun voorkeur aanvinken. Wie op de eerste dag van de Rendierenloop meedoet, kan rekenen op extra sfeervolle locaties, inclusief muziek.

De organisatie van de Rendierenloop staat voortdurend in contact met de gemeente Voorschoten. Mochten de maatregelen weer verscherpt worden, vindt er nieuw overleg plaats. Wanneer deze speciale editie van de Rendierenloop alsnog moet worden geannuleerd, krijgen mensen die zich al hebben ingeschreven hun geld terug.

Meehelpen
Om het spel zo afwisselend mogelijk te maken, is de organisatie nog op zoek naar organisaties die hun locatie willen toevoegen aan de puzzeltocht. Meehelpen kan door een leuke vraag of een ludieke opdracht te bedenken. Ook inwoners van Voorschoten die een originele vraag hebben voor de speurtocht zijn van harte uitgenodigd om mee te denken. Geïnteresseerden kunnen contact op nemen via de website.

Inschrijven kan vanaf zondag 1 november via www.rendierenloop.nl.

De kosten per inschrijving bedragen tien euro. De opbrengst gaat volledig naar de nieuwe kunststof atletiekbaan van Voorschoten’97 waar de club sinds 2018 voor spaart. Die kost circa drie ton.

Gepubliceerd: 24 oktober 2020Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×