Locatie:

www.deleidseburcht.nl
www.thestream.nl

Aanvang:

Vrijdag 29 januari om 16.00 uur

Entree:

Gratis

The Stream presenteert 'Sweet Little Sally'

Samen met danseres en maker Rosa Allessie staat de band The Stream op het podium met ‘Sweet Little Sally’, een multidisciplinaire kleine rockopera. Het is een kleine variant van hun grootste productie tot nu toe, gebaseerd op de muziek van het 4de studioalbum ‘ Sweet Sally, Sad Departure ‘. Aangezien speeldata vandaag de dag alles behalve zeker zijn, besloot The Stream het publiek een bijzonder kijkje achter de schermen te geven.

In deze eerste aflevering zien we Rosa Allessie terug in de rol van Sally stappen, terwijl Jan Stroomer en Esmé Gabeler hun zang en samenspel daaraan toevoegen. Het geheel wordt gepresenteerd door theatermaker Gideon Roggeveen.

Gepubliceerd: 26 januari 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×