Locatie:

www.universiteitleiden.nl

Aanvang:

Maandag 8 februari om 15.00 uur

Entree:

Gratis

Dies natalis 2021

Dit jaar spreekt prof.dr. Ineke Sluiter de diesoratie uit, waarna ook prof.mr. Carel Stolker een korte rede zal houden. Via een live videoverbinding met Zuid-Afrika ontvangt mensen- en kinderrechtenactiviste Graça Machel een eredoctoraat van de Universiteit Leiden.

Verder wordt op deze bijzondere dag afscheid genomen van de zittende rector magnificus en voorzitter, prof.mr. Carel Stolker. Hij zal het rectoraat over de universiteit overdragen aan prof.dr.ir. Hester Bijl. De nieuwe voorzitter van het College van Bestuur wordt Prof.mr. Annetje Ottow.

De ceremonie zal zonder publiek plaatsvinden in de Pieterskerk in Leiden, maar is voor iedereen te volgen via een livestream.

Meer informatie is te vinden op: www.universiteitleiden.nl of via sociale media.

Gepubliceerd: 15 januari 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×