Locatie:

leiden.groenlinks.nl/avond-eerlijk-wonen

Aanvang:

Woensdag 17 februari om 19.30 uur

Entree:

Gratis

GroenLinks-avond ‘Eerlijk Wonen in Leiden’

Heb jij moeite om betaalbare woonruimte te vinden? Tweede Kamerlid Paul Smeulders van GroenLinks gaat graag met jou in gesprek. Kom naar de GroenLinks-avond ‘Eerlijk Wonen in Leiden’. Naast Paul Smeulders is Christoffel Klap aanwezig. Hij is directeur van woningcorporatie ‘Ons Doel’ en zal iets vertellen over sociale huur in Leiden.

Ook de raadsleden Alex Friso en Ivo van Spronsen vertellen over de lokale politieke dilemma’s. Praat en help mee om wonen weer eerlijk en betaalbaar te maken.

De bijeenkomst vindt op woensdag 17 februari online plaats op Zoom en begint om 19:30 uur. Je bent van harte welkom! Deelname is gratis. Aanmelden kan via de site: leiden.groenlinks.nl/avond-eerlijk-wonen

Gepubliceerd: 16 februari 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×