Locatie:

www.eventbrite.nl
www.liff.nl

Aanvang:

Maandag 22 februari om 20.00 uur

Entree:

5,50 euro

LIFF Filmquiz Online

Wil je gezelligheid combineren met wat filmkennis en weetjes? Dan is deze filmquiz iets voor jou! Test je filmkennis met deze quiz, georganiseerd door het Leiden Internationaal Film Festival. Welke (inter)nationale filmfragmenten en acteurs herken jij? Doe mee en steun tegelijk de Leidse horeca.
Hoe werkt het?

1. Stel een team samen met maximaal vijf vrienden.

2. Roep één iemand uit tot teamcaptain.

3. De team captain meldt zich aan door een kaartje voor €5,50 (per team) aan te schaffen. Met deze bijdrage bekostigen we een leuk prijsje voor de winnaars en steunen we tevens samen de Leidse horeca.

4. Komende filmquiz zal via Youtube live gestreamd worden. Geen account account voor nodig. 🙂

5. Uiterlijk om 18:00 ontvangt de teamcaptain een mail met alle praktische informatie en antwoordformulieren. Lees deze goed door en deel het met je teamgenoten!

6. Zorg ervoor dat je onderling met je team kan overleggen tijdens de filmquiz. Sommigen doen dat via Zoom, MSteams of Jitsi. De teamcaptain kan de link naar de filmquiz openen en zijn/haar scherm delen met de teamgenoten.

7. NIEUW: Het LIFF zou het LIFF niet zijn als we geen nieuwe dingen zouden uitproberen. Om de puntentelling en het nakijken te versoepelen proberen wij het volgende uit:

De teamcaptain vult de antwoordformulieren in, stuurt de antwoordformulieren en geeft het aantal punten door via een google docs formulier wanneer daarom gevraagd wordt. De teamcaptain heeft daar wel een gmail-account voor nodig. Link naar het formulier ontvang je met alle praktische informatie en antwoordformulieren

8. Om 19:45 uur verzamelen we via de link die de team koning(in) ontvangt en om 20:00 starten wij!

Regels

We vertrouwen er natuurlijk blind op dat jullie niet vals zullen spelen, maar vermelden het toch even: je mag geen gebruik maken van (online) hulplijnen!

Handige tips

Zet alle andere apparaten op je wifi netwerk uit voor optimale beeld- en geluidskwaliteit.

Gepubliceerd: 3 februari 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×