Locatie:

www.pstheater.nl

Aanvang:

Vrijdag 26 februari om 20.00 uur

Einde:

Zondag 7 maart om 21.00 uur

Entree:

7,50 euro p.p.

PS|Theater presenteert: WIJ ZIJN DE BUREN

Een online theatervoorstelling over burenliefde, nabuurschap en buurtgevoel. Bij wie kun je altijd terecht voor een kopje suiker? Hoe verwelkomt jouw straat de nieuwe buren en wie zijn de buren van een dorp verder?

Van de geboren en getogen Zoeterwoudenaar Rob tot de net gearriveerde Ayman. Van Gonny, Leiderdorper in hart en nieren, tot de 24-jarige Rodney. Van de typische Voorschotenaren Aad en Joke tot de kunstenaars op Berestein. Van Henk, de laatste melkboer van Oegstgeest, tot de wereldburger Lisa.

Het Leidse stadsgezelschap PS|theater ging de afgelopen maanden op bezoek bij inwoners van Zoeterwoude, Leiderdorp, Voorschoten en Oegstgeest. Met een fikse dosis nieuwsgierigheid en de nodige vooroordelen spraken theatermakers Julia, Rian en Tijs met deze mensen over het dorpse leven en hun visie op de stad.

De mooiste, meest bijzondere en ontroerende verhalen komen samen in WIJ ZIJN DE BUREN.

Gepubliceerd: 16 februari 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×