Locatie:

www.deleidseburcht.nl
www.theaterinsblau.nl

Aanvang:

Zondag 28 februari om 20.00 uur

Entree:

Gratis

Smaakmakers

Vanuit de theaterzaal van Theater Ins Blau worden de trailers gepresenteerd van voorstellingen die dit voorjaar in Theater Ins Blau te zien zijn. Dit wordt afgewisseld met gesprekken tussen programmeur Kees van Leeuwen en de dansers van DansBlok.

Daarnaast geeft DansBlok een behind the scenes van de nieuwe voorstelling PLASTISCH, presenteren ze hun dansfilms FLOW en REVELATION, krijg je een korte compilatie te zien van DansBlok Delivery èn dansen ze live een nieuwe scène uit OVER & OVER . Deze laatste voorstelling is tijdens Blue Monday op 12 april aanstaande in Theater Ins Blau te zien.

Smaakmakers online is inclusief een korte workshop TheaterKijken. Het is niet nodig om tickets te reserveren. De avond wordt verzorgd door cultuurplatform De Leidse Burcht.  Aanbevolen wordt om van te voren een account aan te maken op www.deleidseburcht.nl.

Gepubliceerd: 22 februari 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×