Locatie:

www.stukafest.nl

Aanvang:

Vrijdag 12 februari om 19.00 uur

Entree:

Vanaf 2,70 euro p.p.

Stukafest TV

Theater, muziek, dans, poëzie, kortom… cultuur op kamers! Stukafest-TV is een livestream met 9 verschillende top-acts, afkomstig uit Leiden, Zwolle en Groningen. Je kunt je eigen route uitstippelen door tussen de verschillende acts en steden heen en weer te zappen.

De line-up:

De Nachtelijke Escapades  – bestaat uit vijf jonge muzikanten uit Leiden met een onuitputtelijke liefde voor muziek en een onmiskenbaar eigen geluid. Je kunt het genre het beste omschrijven als een mix van funk, jazz, hiphop en reggae gecombineerd met creatieve Nederlandstalige teksten.

EMMA – maakt muziektheater- en kleinkunst voorstellingen vanuit het ‘millennial- perspectief’ en biedt deze generatie een avond vol muziek, ontspanning en herkenning. In deze voorstelling ziet het publiek twee vrouwen die worstelen met keuzestress. Durven ze bepaalde uitdagingen aan? Misschien wel de verkeerde? Welke consequenties zijn hieraan verbonden?

Poëzie en bier – is een pakkend poëzie podium uit de kroeg met goede energie en bier. Verschillende dichters vullen je hart met woordkunst: Onias Landveld, Rozemarijn van der West en Bram Schrijnen, die ook de presentatie doet.

 

Aansluitend op Stukafest-TV is er een Stukafest Silent Disco, uiteraard ook via een live-stream. We bezorgen de koptelefoons persoonlijk bij iedereen thuis!

Koop je toegangslink voor Stukafest-TV voor een bedrag naar keuze via: shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/stukafest-stream-12-februari

Koop je toegangslink voor Stukafest Silent Disco via: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/stukafest-silent-disco-leiden

Gepubliceerd: 29 januari 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×