Locatie:

www.sportingleiden.nl

Aanvang:

Vrijdag 5 maart om 20.00 uur

Entree:

Gratis

1e Leidse Sportquiz

Verschillende teams van alle Leidse sportclubs kunnen vanavond de digitale strijd met elkaar aangaan, georganiseerd door Sportstad Leiden en Sportpunt71.

De gastheer van de avond is Loman Leefmans. Hij zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat je in één klap vergeet dat er in het afgelopen jaar geen sportcongres was, nauwelijks sportpunt71-bijeenkomsten waren, er nagenoeg geen derde helften waren en talloze sportevenementen niet doorgingen.

Elke Leidse sportvereniging of -organisatie kan tot drie teams van vijf personen aanmelden. Stel een team samen van maximaal 5 personen en wijs een captain aan. Hij/zij is het aanspreekpunt en krijgt een handleiding die niets aan duidelijkheid te wensen overlaat. Let op: de teams schrijven zich in namens een Leidse sportvereniging of -organisatie. Bedenk een ludieke teamnaam, maar zet er wel tussen haakjes achter bij welke club of sportorganisatie je hoort.

Vrijdagavond 5 maart om 20.00 uur begint de quiz. De inloop is vanaf 19.30 uur. De quiz duurt ongeveer anderhalf tot twee uur. De derde helft organiseer je natuurlijk zelf met je team.

Informatie & inschrijving: productie@kwik.eu.

Gepubliceerd: 9 februari 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×