Locatie:

www.leidscheloop.nl

Aanvang:

Woensdag 31 maart

Entree:

Kosten vanaf 25,00 euro p.p.

Leidsche Loop

Deze hedendaagse wandeltocht neemt u mee terug naar de historische plekken waar de Leidse fotograaf Nico van der Horst (1919-1995) halverwege vorige eeuw zijn prachtige beelden schoot. Op bijna exacte positie stapt u terug in de tijd en vergelijkt u het heden met het verleden. Was alles toen mooier, of bent u juist nu op het beste moment in Leiden? U mag het zeggen!

Uw Leidsche Loop begint met de aanschaf van een mooie tas. Daarin vindt u 10 genummerde enveloppen met unieke zwart wit foto’s die overeenkomen met de nummers op de plattegrond. U bepaalt zelf uw startpunt, tempo en route. Met de tas heeft u een leuke herinnering en u krijgt een flesje water erbij voor onderweg.

Iedere foto in de tas is voorzien van een toepasselijk gedicht. Deze gedichten zijn exclusief voor Leidsche Loop geschreven door Han Ruijgrok, bekend Leids dichter, schrijver en presentator die als geen ander de sfeer en het gevoel van de stad weet te vangen.

Leidsche Loop is een initiatief van Onsoudleiden.nl

 

Gepubliceerd: 3 juni 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×