Locatie:

www.ondernemersdag071.nl

Aanvang:

Donderdag 4 maart om 16.00 uur

Entree:

Gratis

Ondernemersdag071

De Nederlandse economie maakte in 2020 een grote krimp door. Ook in regio Leiden en Katwijk zijn de gevolgen in diverse sectoren goed merkbaar. Reden voor Ondernemersdag071 om dit prominent op de agenda te zetten. De digitale uitzending van 4 maart aanstaande staat in het teken van ‘economische veerkracht’.

De volgende onderdelen komen aan bod:

  • Ingrid Thijssen, landelijk voorzitter van VNO-NCW geeft een toelichting op het nieuwe kompas ‘Ondernemen voor Brede Welvaart’.
  • Frans Schohaus (voorzitter Hoteloverleg Leiden) wordt geïnterviewd namens de hotelsector.
  • Vanuit de horecabranche komt Johan Klerks van De Brasserie Groep aan het woord.
  • Hoe het in de bouwsector gaat wordt toegelicht door Peter Ouwehand van Ouwehand Bouw.
  • Aan het panelgesprek neemt Esther Raats deel (ondernemer en bestuurslid commissie governance Rabobank NL). Zij geeft, samen met Erik Versnel en Martijn van Pelt, haar visie op de laatste economische inzichten van RaboResearch en Economie071.

De tafelgesprekken worden geleid door journaliste Marleen Hogendoorn.

Erik Versnel, directievoorzitter Rabobank Leiden-Katwijk: “We zien onszelf als kennispartner voor bedrijven. Tijdens de crisis, maar zeker ook kijkend naar de toekomst. We delen graag onze inzichten en brengen het netwerk bij elkaar. Zo weten we elkaar te vinden in deze moeilijke tijd.”

Martijn van Pelt, voorzitter VNO-NCW Bedrijfsleven Rijnland en bestuurslid Economie071: “Deze economische tijd vraagt om snel schakelen. Ondernemers zijn op zoek naar goede voorbeelden hoe ze de juiste stappen kunnen zetten. Tijdens Ondernemersdag071 bieden we de mogelijkheid om bij elkaar in de keuken te kijken en van elkaar te leren.”

De uitzending begint 4 maart om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur.

Aanmelding en informatie via: www.ondernemersdag071.nl. De betreffende inloggegevens ontvang je in de week van de uitzending.

 

 

Gepubliceerd: 25 februari 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×