Locatie:

www.pstheater.nl

Aanvang:

Zaterdag 13 maart om 20.15 uur

Entree:

Kosten 7,50 euro p.p.

PS|Theater presenteert: WIJ ZIJN DE BUREN

Van de geboren en getogen Zoeterwoudenaar Rob tot de net in Nederland gearriveerde Ayman. Van Gonny, een Leiderdorper in hart en nieren, tot de 24-jarige Rodney. Van de typische Voorschotenaren Aad en Joke tot de kunstenaars op Berestein. Van Henk, de laatste melkboer van Oegstgeest, tot de wereldburger Lisa.

Het Leidse stadsgezelschap PS|theater ging de afgelopen maanden op bezoek bij inwoners van Zoeterwoude, Leiderdorp, Voorschoten en Oegstgeest. Met een fikse dosis nieuwsgierigheid en de nodige vooroordelen spraken theatermakers Julia, Rian en Tijs met deze mensen over het dorpse leven en hun visie op de stad.

De mooiste, meest bijzondere en ontroerende verhalen komen samen in WIJ ZIJN DE BUREN.

Na aanschaf van een ticket ontvang je -ongeveer een uur voor de aanvang- een mail met daarin een link die naar de voorstelling verwijst.

Deze voorstelling is een livestream vanuit de Leidse Schouwburg.

Gepubliceerd: 9 maart 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×