Locatie:

www.deleidseburcht.nl

Aanvang:

Vrijdag 5 maart om 16.00 uur

Entree:

Gratis

The Stream presenteert 'Sweet little Sally'

The Stream geeft een reeks bijzondere kijkjes achter de schermen vanuit de studio in Nieuwplaatz.

In deze derde aflevering zien we frontman Jan Stroomer samen met bassist Boris Egberts, drummer Koen van Dijk, en zangeres/toetsenist Esmé Gabeler. Zij bereiden zich voor op een zeer speciale voorstelling van ‘Sweet Sally, Sad Departure’. De multidisciplinaire rockopera zal namelijk binnenkort alsnog volledig worden uitgevoerd. Dit keer vanuit een filmachtig mooie plek, waardoor het project ‘Sweet Little Sally’ ineens een stukje groter wordt.

Gastheer & presentator is  Gideon Roggeveen.

 

Gepubliceerd: 4 maart 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×