Locatie:

www.deleidseburcht.nl

Aanvang:

Zaterdag 13 maart om 20.00 uur

Entree:

Gratis

'Sweet Sally, Sad Departure'

Een concert met dans en projectie vanuit Trianon, de mooiste bioscoopzaal van Leiden. Dat zijn de betoverende ingrediënten voor deze show van de Leidse rockband The Stream. Het wordt een integrale uitvoering van het laatste album ‘Sweet Sally, Sad Departure’ met dans van Rosa Allessie en projectie van de Beeldjutters.
Ruim een jaar na de laatste voorstelling in Groningen tijdens Eurosonic/Noorderslag, betreedt The Stream eindelijk weer het podium met deze voorstelling. De prachtige grote zaal van Trianon blijft helaas zonder publiek, maar de band hoopt op een mooie muzikale avond.
Om zoveel mogelijk mensen te bereiken wordt het uitgezonden op De Leidse Burcht en op verschillende social media kanalen. De host van de avond is Gideon Roggeveen.

Gepubliceerd: 9 maart 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×