Locatie:

www.deleidseburcht.nl

Aanvang:

Donderdag 4 maart

Einde:

Dinsdag 30 maart

Entree:

Gratis

Zwifttoer Leiden

Iedere dinsdag en donderdag van de maand maart organiseert ProKwadraat in samenwerking met De Leidse Burcht en Wielertochten.nl een virtuele fietskoers. Deze Zwifttoer bestaat uit zes groepsritten en twee races die allen om 21.00 uur starten en een uur duren. Vlakke omlopen worden afgewisseld met heuvelachtige parcoursen. De etappekoers wordt afgesloten met de beklimming van de Alpe du Zwift, de online kopie van de befaamde Alpe d’Huez. Het is voor iedereen mogelijk om mee te doen mits je in bezit bent van een racefiets, smart-trainer en een Zwift-abonnement. Je kunt ze alle 8 meerijden maar één keer mag natuurlijk ook. Via het platform de Leidse Burcht kan iedereen live meekijken met de finale.

De ritten worden gereden via het zogenaamde ‘meet up’ systeem. Deelnemers moeten zich eerst aanmelden in Zwift en vervolgens ‘Frank Wielertochten.nl’ volgen. De serie begint op donderdag 4 maart 2021 en duurt tot dinsdag 30 maart.

 

Gepubliceerd: 15 maart 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×