Locatie:

www.kindermuziekweek.nl

Aanvang:

Vrijdag 9 april

Einde:

Zondag 18 april

Entree:

Gratis

Kindermuziekweek

De landelijke Kindermuziekweek is een initiatief van dertien grote Nederlandse organisaties uit de muzieksector. Het doel is om kinderen tot twaalf jaar te laten genieten en/of kennis te laten maken met verschillende soorten muziek: van hiphop tot klassiek, om te luisteren of zelf te maken. Hierbij is extra aandacht voor kinderen die weinig met muziek in aanraking komen en wordt de focus gelegd op scholen, crèches en naschoolse opvang.

Het programma bestaat uit inspirerende livestreams, interactieve lessen en lezingen. Daarnaast worden -voor zover mogelijk- live activiteiten georganiseerd, zoals concerten, muzieklessen, workshops en sing-a-longs.

Dit jaar lanceert de Kindermuziekweek in samenwerking met educatief partner ‘123ZING’ een speciaal Kindermuziekweeklied ‘Muziek kan altijd’. Het is geschreven door Jeroen Schipper, die in 2019 de Willem Wilmink prijs  won.

 

Gepubliceerd: 1 april 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×