Locatie:

Leiden

Aanvang:

Zondag 18 april om 08.00 uur

Entree:

25,00 euro per team

Speurtochtwandeling door Leiden

Stad Van Geheimen organiseert een spannende speurtocht waarbij je wandelend een mysterieuze moord oplost. Aan jou de taak om te ontdekken wie de moord heeft gepleegd, hoe en waarom. Onderweg ontdek je de mooiste plekjes van Leiden.

Over dit evenement
Het het cold case team Leiden heeft van het stadshistorisch archief een bijzonder fragment uit een dagboek gekregen. Achter in een stoffig hoekje is dit document eeuwenlang onopgemerkt gebleven. Het is onduidelijk wie het geschreven heeft, maar deze persoon bekent zijn gruwelijke daad en heeft hier heel veel spijt van.

Help jij mee om achter de details van deze moord te komen? Kom al wandelend langs de mooiste plekjes van Leiden achter het geheim. Een leuke activiteit voor alle leeftijden. Leuk om een dagje Leiden te ontdekken!

Koop via onderstaande link jouw ticket om zeker te zijn van een plek in het cold case team

BELANGRIJK:
– Inschrijven kan tot en met 11 april (vol = vol)
– De speurtocht is op 18 april.
– Je mag met maximaal twee personen een team vormen, tenzij je tot één huishouden behoort.
– Samen met je team zorg je er voor dat jullie je aan de regels van het RIVM houden. We kennen ze inmiddels allemaal wel.
– Kinderen mogen natuurlijk meedoen! De speurtocht is leuk voor kinderen vanaf een jaar of 10. Zijn ze nog wat jonger? Dan kunnen ze natuurlijk wel meelopen maar schatten we in dat sommige opdrachten nog wat lastig zijn.
– De tocht duurt ongeveer 3 uur.
– Je wordt ingedeeld in tijdsvakken. Dit kan natuurlijk in overleg. Na het bestellen van jouw ticket krijg je een mail waarin je jouw voorkeurstijd kan aangeven.
– Je krijgt de aanwijzingen via de post bij jou thuis. Het is van belang dat ze jouw adres hebben. In de link in de bevestigingsmail kan je deze opgeven.
– De speurtocht speelt zich volledig af in Leiden, alle punten zijn op loopafstand van elkaar. De wandeling is ongeveer 5 km.
– Je koopt één ticket (€25,-) per team (2 personen of een huishouden).

Bestel hier tickets.

Gepubliceerd: 6 april 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×