Locatie:

www.nldoet.nl

Aanvang:

Vrijdag 28 mei

Einde:

Zaterdag 29 mei

Entree:

Gratis

NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert samen met duizenden organisaties in het land NLdoet. Het is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, waarbij vrijwilligerswerk in de spotlights gezet wordt. Daarbij wordt iedereen uitgenodigd om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Ervaar dan tijdens NLdoet hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Gepubliceerd: 4 mei 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×