Locatie:

pstheater.nl

Aanvang:

Dinsdag 4 mei

Einde:

Zondag 9 mei

Entree:

Kosten vanaf 3,00 euro p.p.

OM ONS HEEN - Theater Na De Dam

Ga op pad met de PS|jong audioportretten en bijbehorende fietsroute. Je fietst van punt naar punt door drie dorpen om Leiden heen: Oegstgeest, Zoeterwoude en Voorschoten. Laat je hierbij meenemen in verhalen over de Tweede Wereldoorlog die lang verborgen zijn gebleven. De route is aangegeven op de kaart met nummers, maar je kunt op elke gewenste plek starten met de fietstocht. Bij drie speciale plekken maak je een stop om een audioportret te beluisteren.

Vanaf 19 april tot 29 april kun je voor 3 euro een kaartje kopen voor OM ONS HEEN. Je ontvangt dan de audioportretten, een speciaal ontworpen routekaart en een bon voor een drankje-to-go. Daarbij krijg je een aantal leuke extra’s thuis gestuurd. Een pakket is geldig voor één persoon.

De route kun je vanaf 4 mei t/m 9 mei fietsen. Inclusief stops fiets je ongeveer 120 minuten over de gehele route.

Tijdens de twaalfde editie van Theater Na de Dam zetten bijna 500 jongeren in 43 projecten door heel Nederland zich in om 4 mei 2021 van betekenis te voorzien. Gebaseerd op digitale gesprekken en briefwisselingen tussen jongeren en ouderen over de oorlog wordt – in veel verschillende vormen – iets waardevols gemaakt en staan we niet alleen stil bij het verleden, maar ook bij de complexe tijd waarin we nu leven.

Gepubliceerd: 21 april 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×