Locatie:

Landgoed Kasteel Oud-Poelgeest

Aanvang:

Maandag 3 mei

Einde:

Donderdag 20 mei

Pop-Up Streekhuis in Oegstgeest

Het Pop-Up Streekhuis is terug in Oegstgeest. Het Streekhuis is een klein huisje op wielen dat drie weken als hotspot dient voor toevallige bezoekers, influencers en journalisten.

Marjolijn van der Jagt van Dorpsmarketing Oegstgeest is blij met de komst van het streekhuis “Wij hopen dat veel bezoekers uit de regio naar Oegstgeest komen, om het mooie groene dorp te bezoeken en te komen wandelen of een fietstocht maken”, zegt Marjolijn van der Jagt van Dorpsmarketing Oegstgeest.

Het Pop-Up Streekhuis is te bezoeken tot 20 mei bij Landgoed Kasteel Oud-Poelgeest in Oegstgeest. Het huisje op wielen komt ook naar andere plaatsen in de Leidse regio. Leiden en Voorschoten zijn ook van de partij.

Gepubliceerd: 6 mei 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×