Locatie:

Online

Aanvang:

Donderdag 10 juni om 19.00 uur

Entree:

Gratis

Alzheimer Café

Het Alzheimer Café Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest organiseert een digitale bijeenkomst over gedragsverandering bij dementie. Bij deze samenkomst gaat Martine Heruer het gesprek aan met psycholoog Maria Derksen.

Dementie kan zorgen voor vergeetachtigheid. Daarnaast kan ook gedrag ingrijpend veranderen door de aandoening. Dit kan voor de omgeving van een persoon met dementie erg ingewikkeld zijn. Mensen die de ziekte hebben kunnen onder passiever, tegendraads of sneller boos worden.

Het Alzheimer Café Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, naasten, zorgverleners en alle andere belangstellenden. Deelnemen aan het online café is kosteloos. Opgeven kan via deze link of een email naar contact@alzcafeleiden.nl.

Gepubliceerd: 3 juni 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×