Locatie:

www.fatleiden.nl

Aanvang:

Zaterdag 26 juni

Einde:

Zondag 27 juni

Entree:

Vanaf 2,50 euro p.p.

Festival van het Andere Theater

Het Festival van het Andere Theater wordt georganiseerd in de wijken De Kooi, De Waard en De Merenwijk in Leiden. Naast dit programma zijn er ook diverse voorstellingen in Theater de Generator en Theater Ins Blau.
Samen met de kwartiermaker, de bewoners en de makers is het festival vormgegeven, passend bij de inwoners van de wijk. Beweeg je als een zwerm vogels bij Theehuis Noord, laat je leidden door je smartphone in het Kooipark of maak een stadswandeling door Leiden Noord met de gidsen van ‘Talking Walls’. Bezoek deze unieke voorstellingen, maak kennis met de makers en stel jezelf de vraag: is dit eigenlijk nog wel theater?

Gepubliceerd: 24 juni 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×