Locatie:

www.archeologiedagen.nl

Aanvang:

Vrijdag 18 juni

Einde:

Zondag 20 juni

Nationale Archeologiedagen

Tijdens de Nationale Archeologiedagen wordt kennis gemaakt met alle facetten van archeologie in Nederland. Deze dagen brengen het verleden tot leven, vertellen het verhaal van vroeger en zijn een unieke gelegenheid om eens mee te kijken naar de verborgen schatten in de Nederlandse bodem.

Er zijn verschillende activiteiten: van schervenworkshop tot meegraafdag, van archeologische fietstocht tot verkleedpartij en theatervoorstelling of interessante lezing.

De Nationale Archeologiedagen worden georganiseerd door de Stichting Nationale Archeologiedagen. De Stichting zet zich in om de Nederlandse archeologie toegankelijker te maken voor iedereen, zodat veel meer mensen kunnen genieten van al het leuke en leerzame dat deze spannende wetenschap te bieden heeft.

 

 

Gepubliceerd: 16 juni 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×