Locatie:

Rijksmuseum van Oudheden

Aanvang:

Zaterdag 5 juni

Einde:

Zondag 31 oktober

Entree:

Kind t/m vier jaar: gratis. Vanaf vijf jaar: 4 euro. Volwassenen: 12,50 euro.

Tempels van Malta

Ontdek de cultuur van Malta’s prehistorische eilandbewoners tussen 3600 en 2500 v.Chr. De grote stenen tempels van Malta behoren tot de oudste vrijstaande monumenten ter wereld, en zijn duizend jaar ouder dan de grote piramides van Egypte. In deze tentoonstelling zie je archeologische vondsten uit de tempels en andere heiligdommen en graven. Ze laten zien tot welke prestaties de prehistorische bewoners van het eiland in staat waren. Hun rituelen, religie, technische kennis en het abrupte einde van hun bestaan zijn nog altijd omgeven door een mysterieus tintje.

Gepubliceerd: 24 juli 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×