Locatie:

www.zomerbierwandeling.nl

Aanvang:

Zondag 4 juli om 13.00 uur

Entree:

Kosten 32,50 euro p.p.

Zomerbierwandeling

Een wandeling langs diverse café’s in de Leidse binnenstad die allemaal een ander zomers bier van kleine Nederlandse brouwerijen op tap hebben. Vanzelfsprekend serveert ieder etablissement er een passend hapje bij.

Iedere deelnemer ontvangt een uniek Bierwandelingglas, routebeschrijving, stempelkaart en zes bierbonnen. In elke kroeg kan een stempel behaald worden en als u de Zomerbierwandeling volbrengt, ontvangt u op vertoon van een volle stempelkaart een oorkonde en een leuke attentie.

Deze Zomerbierwandeling is een samenvoeging van de door covid-19 afgelaste Lentebierwandeling en Zomerbiervaart.

Gepubliceerd: 25 juni 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×