Locatie:

Gebr. de Nobel
Marktsteeg 8
2312 CS Leiden

www.gebrdenobel.nl

Aanvang:

Donderdag 2 september om 19.30 uur

Entree:

Gratis

Club 3voor12Leiden

Muzikale verrassingen van Leidse bodem met als thema ‘Support your local music scene’. Maar liefst drie acts betreden het podium variërend van jazz en rock tot underground, punk en metal. De Clubavonden van 3voor12 Leiden bieden een podium aan lokale en regionale muzikanten. Daarnaast draagt de organisatie actief bij aan een gezond en eerlijk speelveld voor de popsector.

‘Support your local music scene’

De line-up:

Narda
Zangeres en songwriter Narda begon haar muzikale carrière samen met haar broer Radboud als ‘Somesay’. Sinds 2014 speelt en zingt Narda met succes solo. Zij is met haar piano en gitaar te vinden op diverse locaties (kroegjes, restaurants, kerken en grotere locaties). Verwacht dramatische lichte zomerse jazzy songs.

SYNGA
Een verfrissende mix van elektronische soul, R&B met een vleugje Hip-Hop. Haar stem, timing en energie doen je misschien denken aan artiesten als NAO, Erykah Badu, Sinead Harnett en Solange, maar door haar eigenzinnigheid herken je SYNGA direct. Verwacht een wervelwind aan energie, heel veel nieuwe muziek en een artiest waar je simpelweg niet omheen kan.

Babs
Ze is een rapper, producer en songwriter met een missie. Ze is niet in een hokje te stoppen en schopt dan ook graag tegen de stereotypes rond gender en seksualiteit, die door de maatschappij worden opgelegd. Als vrouwelijke producer en rapper probeert ze op een speelse manier tegengas te geven in een door mannen gedomineerde scene. Haar muziek is een combinatie van onheilspellende trap drums, melodische rap en onvoorspelbare, ritmische akkoorden met een vrolijk pop smaakje.

Gepubliceerd: 12 augustus 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×