Goeie-Mie-25
Locatie:

Noordduinseweg 3
2221 BL Katwijk aan Zee

www.liff.nl

Aanvang:

Donderdag 9 september

Einde:

Zaterdag 11 september

Entree:

Kosten vanaf 35,00 euro p.p.

Drive-in Open air cinema

In de Drive-in bioscoop van het Leiden International Film Festival worden drie films vertoond. Kijk ze vanuit het comfort van je eigen auto. De duinen van Katwijk vormen hierbij het decor van een Amerikaans dorpje in de jaren 50.

Het programma:

9 september – Baby Driver
Baby, bestuurder van vluchtauto’s, ontmoet een meisje en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Wanneer hij gedwongen wordt om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, liefde en vrijheid op het spel.

10 september – Captain Fantastic
Diep in de bossen heeft Ben zijn ideale wereld geschapen voor zijn zes kinderen. Ver weg van de hectiek van het hedendaagse bestaan. Het leven is puur en overzichtelijk, tot een dramatische gebeurtenis alles verandert.

11 september – Titane
Alexia heeft wat littekens opgelopen in haar jeugd. Om precies te zijn een titanium plaat in haar hoofd, als herinnering aan een auto-ongeluk. In plaats van angst of weerzin hebben auto’s sindsdien een enorme aantrekkingskracht op haar. Het metaal in haar hoofd windt haar op, maar maakt haar ook agressief.

De films starten om 21.00 uur.

Het Leiden International Film Festival (LIFF) is opgericht in 2006. Inmiddels is het uitgegroeid tot één van de grootste festivals van Nederland dat de grens onderzoekt tussen art-house en mainstream -wereldwijd.

De 16e editie van het LIFF zelf vindt plaats van 28 oktober tot 7 november.

 

 

Gepubliceerd: 19 augustus 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×