Locatie:

Gebr. de Nobel
Marktsteeg 8
2312 CS Leiden

www.gebrdenobel.nl

Aanvang:

Zaterdag 4 september om 19.30 uur

Entree:

Kosten 15,00 euro p.p.

Inge van Calkar + WARE

Een avond vol ’80 en ’90 vibes. Deze ‘Magical Rollercoaster Live Experience Show’ vormt een wervelende combinatie met de Crossover Electro Pop van WARE. Muziek van Leidse bodem die je niet mag missen.

In The Magical Rollercoaster Live Experience Show bewegen Inge van Calkar, haar muzikanten en professionele danseressen over een catwalk middenin de zaal. Hierbij spelen zij opzwepende, sexy nummers met een verbluffende choreografie en adembenemende visuals in een gelikte lichtshow. Het publiek wordt getrakteerd op een combinatie tussen 90’s synthpop en mainstream met een scherp randje.

De mannen van WARE verzorgen het voorprogramma met een mengeling van Electro, New Wave en 80′ Brit pop. Zelf omschrijven ze het als Crossover Electro Pop. Met vleugjes Bowie, Depeche Mode en een toefje Ultra Vox klinkt het lekker en zijn de jaren tachtig goed te horen.

Seated op 1,5 meter, geen testbewijs nodig.

 

 

 

 

Gepubliceerd: 1 september 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×