Locatie:

www.wv-merenwijk.nl

Aanvang:

Zaterdag 25 september

Entree:

Gratis

Jubileum 50 jaar Merenwijk

De Leidse Merenwijk bestaat dit jaar een halve eeuw. Uiteraard wordt dat gevierd met verschillende festiviteiten door de wijk heen.

Dansen in de Merenwijk
Op het schoolplein van De Dukdalf vertonen verschillende danseressen hun kunsten. Dit is ’s morgens om 10.00 uur en om 10.30 uur en ’s middags om 16.00 uur en om 16.30 uur. Iedereen mag meedoen!

Heel de Merenwijk Bakt!
Ben jij een enthousiaste thuisbakker (14+) en hou je wel van een uitdaging? Doe dan op zaterdag 25 september mee aan de taartenbakwedstrijd onder leiding van Bakker Christiaan de Witt.

De bakwedstrijd is bedoeld voor iedereen vanaf 14 jaar die denkt de allerlekkerste taart te kunnen maken. Je bakt je taart voor een vrolijke, maar kritische jury. De juryleden beoordelen de taart vooral op smaak, maar ook op originaliteit van het recept en hoe lekker de taart er uitziet. Opgeven kan via 50jaar@wv-merenwijk.nl. Doe het snel want er is ruimte voor max 25 deelnemers. De deskundige jury onder leiding van bakker Christiaan de Witt, beoordeelt je taart op zaterdagochtend 25 september.

‘Radio Merenwijk’ vanuit popup museum
De Merenwijk heeft al lang geen eigen kabel-tv netwerk meer, maar wel een eigen radiozender. Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de wijk is Radio Merenwijk ontstaan. De eerste radio-uitzending is inmiddels geweest. Het was een vrolijk gebeuren. De uitzending van twee uur is in zijn geheel terug te luisteren via:  www.wv-merenwijk.nl/50-jaar/radio-merenwijk-vanuit-popup-museum

Gepubliceerd: 23 september 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×