Locatie:

www.leidsehofjesconcerten.nl

Aanvang:

Vrijdag 17 september

Einde:

Zondag 19 september

Entree:

Kosten vanaf 18,50 euro p.p.

Leidse Hofjesconcerten

Ontdek de schoonheid en geschiedenis van de verschillende Leidse hofjes met een weekend vol muziek.

Het openingsconcert op vrijdagavond is een eerbetoon aan Amerikaanse componisten als Leonard Bernstein, George Gershwin, Cole Porter en Duke Ellington. ‘An Homage to American Music’ wordt uitgevoerd door The Peter Beets and Henk Meutgeert New Jazz Orchestra met Henk Meutgeert als dirigent en door The Practicum Musicae Orchestrae met dirigent Aafko Boonstra. Zij spelen een afwisselend programma met gedeelten uit De Notenkraker Suite van Pjotr Iljitsj Tsjaikovski, Rhapsody in Blue van George Gershwin en nog veel meer.

Het concert vindt live plaats in de Hartebrugkerk en is ook online als livestream te volgen.

Wegens de geldende gezondheidsmaatregelen is er beperkt plaats in de Hartebrugkerk. Toegang (voor zowel de openingsavond als voor de weekeindedagen) wordt alleen verleend op vertoon van een ticket en een vaccinatiebewijs of een negatieve PCR-test van niet meer dan 24 uur oud.

 

 

 

 

 

Gepubliceerd: 19 augustus 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×