Locatie:

Gebr. de Nobel
Marktsteeg 8
2312 CS Leiden

www.gebrdenobel.nl

Aanvang:

Woensdag 29 september om 19.30 uur

Entree:

7,50 euro p.p.

Melle - EP Release

De Leidse singer songwriter Melle presenteert zijn nieuwe EP ‘Little Life’. Deze varieert van eerlijke, kleine liedjes tot explosieve bandstukken. Met onder andere de singles ‘On The Road’, ‘Heart Race’ en ‘All For You’ bewijst deze multi-instrumentalist opnieuw zijn muzikale talent.

Ondanks de belemmeringen rondom het coronavirus heeft Melle mooie muzikale stappen weten te zetten. Zijn nieuwste single ‘Run Run’, die afgelopen 16 juli uitkwam, is dé inluidende single voor het begin van een nieuw seizoen. De combinatie van het volle bandgeluid en Melle’s krachtige stem zorgt ervoor dat er een explosie aan energie vrijkomt. Deze mix tussen de hedendaagse muziek en de klassieke sounds van The Beatles en Queen werd – dankzij het prijzenpakket van de Nobel Award – in de Wisseloord Studio’s opgenomen.

In 2019 won Melle de ‘Nobel Award Leiden’ en bracht zijn debuut EP ‘Y’ uit. Hiermee deelde hij op een intieme en ontroerende manier zijn meest persoonlijke verhalen en daarbij maakte hij gebruik van verschillende exotische instrumenten. Vervolgens kreeg hij support van Spotify en werd geselecteerd voor de Popronde, waarvoor hij door kenners in de ‘Klap van de Molen’-podcast als één van de meest veelbelovende acts werd genoemd. Ook werd zijn eerste song van het jaar ‘On The Road’ erg goed ontvangen, waardoor hij het nummer live op Radio 2 kon spelen en het zelfs in de Viral 50 NL van Spotify terecht kwam.

Gepubliceerd: 4 augustus 2021

Ook in de agendaStudio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×