Locatie:

Burcht van Leiden
Van der Sterrepad 5
2312 EK Leiden

www.fieldsofwonder.nl

Aanvang:

Zaterdag 11 september

Einde:

Maandag 13 september

Entree:

Vanaf 65,00 euro p.p.

OpenLuchtHotel

Tijdens het van RIJN Festival wordt de burcht van Leiden omgetoverd tot één groot OpenluchtHotel. Dit is al meer dan tien jaar een uniek evenement voor een breed publiek uit alle lagen van de samenleving. Hierbij is speciale aandacht voor maatschappij, kunst, vormgeving en natuur. Het avondprogramma verschilt per avond, maar staat altijd garant voor een wonderlijke mix van poëzie, muziek, dans en mindfulness.

U kunt als avontuurlijke hotelgast slapen in een unieke, door een kunstenaar ontworpen openlucht hotelkamer die zich in of rondom de burcht bevindt. Een bijzondere ervaring waarbij u de nacht onder de Leidse sterrenhemel doorbrengt en er in de ochtend een heerlijk ontbijt voor u klaarstaat. Fields of Wonder houdt zoveel mogelijk rekening met de weersverwachting. Zorgt u er daarnaast voor dat u zelf ook voorbereid bent op de weersomstandigheden.

De organisatie doet er alles aan om deze avond zo veilig mogelijk te maken met het oog op COVID-19. Daarom volgen wij de protocollen zoals voorgeschreven door het RIVM.

Gepubliceerd: 3 augustus 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×