Locatie:

www.peelslowlyandsee.nl 

Aanvang:

Zaterdag 25 september om 20.00 uur

Entree:

Kosten vanaf 25,00 euro p.p.

Peel Slowly and See

Dit ‘Festival of Music Discoveries’ mag je niet missen. Het ontstond als initiatief van (vrienden van) platenzaak Velvet en wordt sinds 2018 gecoördineerd door een samenwerkende groep programmeurs uit Leiden. Hierdoor is de laatste jaren de kenmerkende muzikale breedte ontstaan. Je kunt er de nieuwste Britse jazzformatie zien, maar ook knisperende elektronica, intrigerende niet-Westerse muziek en tegendraadse gitaarbands. Sinds 2020 vindt Peel Slowly and See plaats op de podia van Gebr. De Nobel, Scheltema Leiden en Marktsteeg 10. In het Leidse Cultuurkwartier.

Line up:

Kayhan Kalhor & Rembrandt Frerichs Trio

Yīn Yīn

Roosbeef

Kapok

Meindert Talma

Brader Mûsikî

LIONSTORM

Kidbug

HOWRAH

Avalanche Kaito

Charlie & the Lesbians

Soccer Committee

Dead Neanderthals

Maxi Radio

SEI & DUE

Joe Kisser 

visuals by Co2RO.

Peel Slowly and See wordt mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van Gemeente Leiden, Sena Performers Fonds, Universiteit Leiden, Prins Bernhard Cultuurfonds, Popunie, Fonds 1818, Driebergen Accountants en Velvet Leiden.

De tickets zijn zowel via de website als in platenzaak Velvet Music Leiden verkrijgbaar.

Gepubliceerd: 3 augustus 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×