Locatie:

www.bierwandeling.nl

Aanvang:

Zondag 19 september om 13.00 uur

Entree:

Vanaf 32,50 euro p.p.

Singelbierwandeling

Een wandeling langs zes horeca gelegenheden in de buurt van de Leidse singels. Deze hebben allemaal een ander bier van een regionale brouwerij op tap. Uiteraard in combinatie met een bijpassend hapje.

Bij de start ontvangen de deelnemers een uniek Bierwandelingglas (15 cl), routebeschrijving en acht bierbonnen. Op elke locatie wordt een stempel gezet en als de Singelbierwandeling is volbracht ontvangt de deelnemer op vertoon van een volle stempelkaart een oorkonde.

Naar verwachting zullen eventuele coronamaatregelen de doorgang van de Singelbierwandeling niet in de weg staan. Indien dit wel het geval is, worden aanvullende maatregelen getroffen. In het uiterste geval wordt het evenement geannuleerd of uitgesteld. Bestelde kaarten worden dan omgezet in toekomstig tegoed voor gelijksoortige bierevenementen. Dit evenement is een samenwerkingsverband van ProKwadraat en Bierproeverij Op Eigen Wijze.

Gepubliceerd: 28 juli 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×