Locatie:

www.unmute-us.nl

Aanvang:

Zaterdag 11 september om 14.00 uur

Entree:

Gratis

Unmute Us! - Protestparade Leiden

Deze protestparade is een luide roep vanuit de evenementenbranche om festivals en evenementen weer open te stellen. Organisatoren, artiesten en bezoekers gaan de straat op, met één duidelijke boodschap: Unmute Us!

De ‘Unmute Us!’ beweging is voortgekomen uit de dancefestivals en heeft in drie weken tijd de volledige evenementensector achter zich weten te scharen. Van de grote buitenfestivals tot zakelijke evenementen en locaties als Ahoy, Ziggo Dome, Tivoli/Vredenmeer en meer.

De protestparade wordt gehouden in steden als: Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht.

Gepubliceerd: 10 september 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×