Locatie:

Beestenmarkt
Garenmarkt

sinterklaasintochtleiden.nl

Aanvang:

Zaterdag 13 november om 12.00 uur

Entree:

Gratis

Intocht van Sinterklaas in Leiden

De goedheiligman zet voet aan wal op de Beestenmarkt. Daarna viert hij feest op het Garenmarktplein met leuke activiteiten waaronder een optreden van Piet Martino & Magic Piet. Kijk live mee op Sleutelstad TV!

Programma:

12 uur: aankomst op de Beestenmarkt

12:15: optocht door de Haarlemmer- en Breestraat

Garenmarktplein (12:30 tot 16 uur)

12:30: zingen met Anneleen & The Rockschool

13:15: ontvangst van Sinterklaas

13:30: optreden Piet Martino & Magic Piet

13:45: meet & greet met Sinterklaas, spelletjes, prinsessen, dansen met de rode sneakers

 

Wil je de intocht liever vanuit huis bekijken? Sleutelstad zendt de intocht live uit op televisie (Ziggo 46 en KPN 1421). Schakel om 11.30 uur in om niets te missen van de aankomst van Sinterklaas.

Volg vanaf maandag 8 november Sint en de Pieten in hun eigen Leidse Sinterklaasjournaal.  Je ziet Sinterklaas Nieuws Leiden iedere maandag, woensdag, vrijdag rond 16.30 uur op Sleutelstad TV (Ziggo 46 en KPN 1421). Mocht je de aflevering hebben gemist dan kan je die terugkijken op YouTube.

Sint en de Pieten zijn dit jaar terug met hun Huis van Sinterklaas in de Waag. Pak de kans om je Pietendiploma te scoren, Sinterklaas een boks te geven, een mooie tekening te maken of je verlanglijstje in te leveren.
Vanaf 20 november t/m 2 december is het mogelijk om dagelijks van 12.00 – 17.00 uur een bezoek te brengen aan het Huis van Sinterklaas. Uiteraard verloopt een bezoek aan de hand van de dan geldende Corona-maatregelen.

 

 

Gepubliceerd: 4 november 2021Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×