Locatie:

Stoomtrein Katwijk Leiden
Pellenbargweg 1
Valkenburg

Wanneer:

27 augustus t/m 28 augustus

Entree:

10 euro

Smalspoormodelbouwdagen bij Stoomtrein Katwijk Leiden

De modelbouwers die naar Stoomtrein Katwijk Leiden komen, bewijzen dat je met wat geduld en creativiteit hele mooie resultaten kunt behalen en dat je deze hobby ook met een smallere beurs kunt uitoefenen. Je kunt een sfeer oproepen met gevoel voor details. In sommige modelbanen zijn veel elektronica en digitale technieken verwerkt. Hoe het allemaal werkt, of hoe je dat doet? De modelbouwers leggen het u graag uit.

Bij de smalspoormodelbouwdagen ligt het accent op modelbouwen in smalspoor in verschillende schaalgroottes. Van heel klein: schaal 1:220 tot schaal 1:22,5 (tuinspoor). Wat de modelbanen bijzonder maakt is dat elke bouwer zijn eigen voorkeur heeft voor een land of landstreek: Nederland, Duitsland, DDR, Frankrijk, Schotland, Zwitserland en de USA.

Informatie
Het museum is beide dagen geopend van 10.45 – 17.30 uur. De toegangsprijzen zijn € 10,00 voor volwassenen. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar betaalt u € 8,00. Kinderen t/m 3 jaar mogen gratis naar binnen. Kaartjes zijn de hele dag geldig voor zowel het museum als de ritten met een stoom- en dieseltrein. En met ingang van 1 juli kun je nu op vertoon van de je museumkaart gratis naar binnen. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het Valkenburgse Meer.

Gepubliceerd: 20 mei 2022



Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×