Locatie:

PLNT
Langegracht 70
Leiden

www.energieparkleiden.nl

Wanneer:

Maandag 27 juni van 19.30 tot 21.30 uur

Entree:

Gratis, aanmelden is niet nodig

Inloopavond: Volgende fase Energiepark

Benieuwd naar de ontwikkelingen van het Energiepark? Het participatieplatform Energiepark nodigt u uit voor een inloopavond met de titel ‘Van Ontwikkelplan naar ontwerp’. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Leiden en de ‘Ontwikkelcombinatie Energiepark’.

U kunt gerust binnenlopen tussen 19.30 en 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Antwoorden
U krijgt antwoorden op de volgende vragen: Welke woningen komen er? Hoe staat het met het bestemmingsplan? Hoe kunt u de komende jaren meedenken over hoe bijvoorbeeld het park eruit komt te zien? Welk plan is er voor de daklozenopvang in het gebied?

Voor iedereen
De deuren van PLNT gevestigd op Langegracht 70 staat open voor iedereen die meer wil weten over het Energiepark. Het is mogelijk om aan te geven welke onderwerpen u belangrijk vindt bij de ontwikkeling van het Energiepark. Het participatieplatform Energiepark is nog in de oprichtingsfase.

Afbeelding/video
De afbeelding is een impressie van de Gemeente Leiden. De video is van de brug Leidse Maresingel en Energiepark Leiden van ‘Doorgedraaid Studio Project Visualisatie’ en te vinden op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=CFb5iA4n5uU
Energiepark. (fotograaf: Buro JP).

Gepubliceerd: 13 juni 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×