Locatie:

Boerderij Nellesteijn
Maaldrift 6

Wassenaar

Wanneer:

Zaterdag 25 juni van 21.00 tot 23.00 uur

Entree:

Gratis

Midzomeravondwandeling door de Ommedijkse Polder

Het IVN (instituut voor natuureducatie) Leidse regio organiseert samen met boerderij Nellesteijn een wandeling door de mooie en nog ongeschonden Ommedijkse Polder met daarin gelegen het Ommedijkse Bos in Wassenaar. Op deze sfeervolle midzomeravondwandeling zal je al klimmend over hekken, via planken sloten overstekend, de polder al struinend verkennen en op een mooi plekje van de hopelijk ondergaande zon gaan genieten.

Neem gezellig iets te drinken mee. Tijdens de wandeling zal de boer een rondleiding over de boerderij geven, kijk en luister je naar vogels, kijk je naar hazen en zie je misschien een ree die zich in de avondzon aan de bosrand laat zien. Het is aan te raden om stevig, waterdicht schoeisel aan te trekken, een verrekijker mee te nemen en iets om op te zitten.

Aanmelden verplicht via: want.ivnleiden@gmail.com

Gepubliceerd: 6 juni 2022



Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×