Locatie:

Ankerpark
Leiden

Wanneer:

Zaterdag 10 september van 16.00 tot 20.00 uur

Entree:

gratis

Groot Leidsch Diner

In het Ankerpark wordt op 10 september de eerste editie georganiseerd van het Groot Leidsch Diner. Bij dit initiatief van Stadslab Leiden koken Leidse thuiskoks thuis voor (circa zes) stadsgenoten. Met alle gasten en koks wordt er vervolgens gezamenlijk gedineerd in het Ankerpark.

Het diner heeft als doel om Leidenaren uit verschillende wijken en met verschillende achtergronden met elkaar te verbinden. Deelname is gratis en er kunnen maximaal honderd gasten aanschuiven. Voor de koks is een budget beschikbaar.

Er wordt door Stadslab voorrang gegeven aan deelnemers uit de verschillende Leidse wijken. Wie aan wil schuiven met stadsgenoten of zelf wil koken kan zich aanmelden via www.grootleidschdiner.nl. Daar staat ook meer informatie voor wie mee wil doen.

Gepubliceerd: 22 juli 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×