Locatie:

Leiden

Wanneer:

Zondag 18 september van 13.00 tot 19.00 uur

Entree:

34,50

Singelbierwandeling Leiden

Op 18 september 2022 organiseert Bierwandeling.nl de Singelbierwandeling Leiden volgens het beproefde bierwandeling-concept. Een wandeling langs zes cafés in de Leidse binnenstad die allemaal een ander zomers bier van kleine Nederlandse brouwerijen op tap hebben.

De gastheren en -vrouwen van deze etablissementen doen weer hun uiterste best om de deelnemers in de watten te leggen door het tappen van een mooi glas bier met een bijpassend hapje. De bierwandelaars starten om 14.00 uur en ontvangen allemaal een uniek Bierwandeling-glas, routebeschrijving, stempelkaart en zes bierbonnen in het startcafé.

Via een mooie route door het Leidse Singelpark worden zes horeca-etablissementen aangedaan. Dat zijn Stadscafé van der Werff, Brasserie de Poort, Grand Café Restaurant De Vriend, Café Van Hout, Café Plantage ne Brouwerij Pronck.

Gepubliceerd: 18 juli 2022Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×