(Flyer: PR).
Locatie:

Stadhuis
Stadhuisplein 1
Leiden

Wanneer:

Zondag 11 december van 18.15 tot 19.30 uur

Entree:

Gratis

Leiden viert Wereldlichtjesdag in Stadhuis

Leiden viert Wereldlichtjesdag in het Stadhuis ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Allen die een kind hebben verloren zijn van harte uitgenodigd. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is. Ook wie dit niet zelf heeft meegemaakt maar compassie wil tonen is bijzonder welkom. Om 18.15 uur is men welkom in de ontvangstruimte van het Stadhuis.

Over de hele wereld steken mensen op deze tweede zondag van december kaarsen aan ter nagedachtenis aan hun overleden kinderen. Om 18.45 uur start het programma dat bestaat uit live muziek van het duo Culture Shock (harp en altviool), troostende woorden van ritueelbegeleider Hanke Amels en natuurlijk het aansteken van de kaarsen. Leidse stadsdichter Zoë van de Kerkhof heeft voor Wereldlichtjesdag Leiden een gedicht geschreven dat zij deze avond zal voordragen.

Aanmelden
Net als vorig jaar maken wij samen met de ouders een mooie overzichtsfilm van de kinderen die wij herdenken. Om samen stil te staan bij wie zij waren en hun namen te horen. Rond 19.30 uur is het programma afgelopen en is er gelegenheid tot napraten. Aanmelden via www.wereldlichtjesdagleiden.nl.

Gepubliceerd: 30 november 2022



Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×