Pepernotenexpress
(Foto: Stoomtrein Katwijk Leiden)
Locatie:

Stoomtrein Katwijk Leiden
Jan Pellenbargweg 1

Wanneer:

25 november t/m 26 november

Entree:

0-3 jaar gratis, 4 t/m 12 jaar is 9 euro, volwassenen 12 euro. MJK houders gratis.

Pepernotenexpress rijdt weer rond het Valkenburgse meer

Wegens overweldigend succes rijdt de Pepernotenexpress van Stoomtrein Katwijk Leiden dit jaar zowel op zaterdag 25 als zondag 26 november rond het Valkenburgse Meer. Sint en zijn Pieten zijn beide dagen de hele dag aanwezig.  De trein vertrekt ieder uur en het is noodzakelijk om vooraf te reserveren via de website van Stoomtrein Katwijk Leiden.

Sinterklaas en zijn Pieten besteden aandacht aan ieder kind en zij nemen ook alle tijd om de kinderen op hun gemak te stellen. De Pieten rijden mee met de stoomtrein en Sinterklaas zwaait de kinderen geregeld uit vanaf het perron. In het museum staat een mooie bisschopszetel opgesteld. Natuurlijk kunnen kinderen en ouders ook op de foto met Sint en zijn Pieten. Teruggekomen van de rit  kan er gespeeld worden  in de grote kidscorner van het verwarmde museum. Vanaf het terras kunnen (groot)ouders hun kroost gadeslaan onder het genot van een kopje koffie of thee met een appelpunt.

Volwassenen betalen 12 euro. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar: 9 euro. Kinderen van 0 t/m 3 jaar en houders van een museumkaart mogen gratis naar binnen.

Voor meer informatie: Stoomtrein Katwijk Leiden

Gepubliceerd: 26 oktober 2023Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×