Dronken bestuurder valt in slaap

Afgelopen nacht kreeg de politie om 00.30 uur een melding over een stilstaande bestelbus met draaiende motor op de Europaweg in Leiden. Agenten troffen achter het stuur een slapende bestuurder aan. De 29-jarige bestuurder afkomstig uit Boskoop, rook naar alcohol. De bestuurder verklaarde zojuist iemand te hebben afgezet in Voorschoten. De man blies op de alcoholtester een “F”indicatie en werd aangehouden. Op het bureau blies de man 710 Ug/l.Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. De man is na verhoor en met een proces-verbaal in het vooruitzicht heengezonden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×