Adverteren op Sleutelstad

Sleutelstad is dé omroep voor de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek. Dagelijks brengen we het laatste nieuws uit de regio, afgewisseld met de beste muziek en advertenties van bedrijven uit Leiden en omgeving. Adverteren op Sleutelstad is goedkoper dan u denkt. Vul dus vrijblijvend onderstaand formulier in en ontvang een overzicht van de mogelijkheden.

Herkent iedereen uw bedrijfsnaam straks ook uit duizenden?
Er luisteren namelijk véél meer mensen naar Sleutelstad u denkt! We zijn te ontvangen op 107.5 FM via de ether, op 102.4 kabel, op Ziggo kanaal 46 en wereldwijd via internet. Daarmee heeft Sleutelstad FM een bereik van meer dan 375.000 inwoners in de Leidse regio. Radiospots op Sleutelstad zijn er in alle vormen en maten: van één keer per dag tot elk uur direct na het nieuws.

Op Sleutelstad TV wordt 24-uur per dag actueel nieuws getoond. Ook hier zijn ruime advertentiemogelijkheden.

Ook Sleutelstad.nl brengt dagelijks het laatste nieuws uit Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Maandelijks bezoeken circa 80.000 unieke bezoekers de website, die u met uw eigen banner kunt bereiken! Dat al kan vanaf één week, vraag daarvoor naar de mogelijkheden.

Voorbeelden van bedrijven die u voorgingen met een advertentiecampagne op Sleutelstad zijn Sligro Leiden, Uitvaartzorg Leiden, Annie’s, Voscuyls’ Kluizenhuis, Hotel Leiden, Zorgtalent, Van Veen Autoschade, Freek van Osch, Spar de Lange, Spar Zeldenrust, Radius Welzijn en Rrrollend Leiden. Bent u de volgende?

Voor informatie over de mogelijkheden en tarieven kunt u contact opnemen met de salesafdeling van Sleutelstad Media BV. Ook voor overige vragen en voor het maken van een vrijblijvende afspraak, kunt onderstaand formulier invullen. Dan nemen we binnenkort contact met u op!
  Studio
  Middelstegracht 87A
  2312 TT Leiden

  E-mail
  redactie@sleutelstad.nl

  Telefoon Redactie
  071 - 5235907

  Whatsapp Studio
  071 - 5235908

  ×