Adverteren op Sleutelstad

Sleutelstad is dé omroep voor de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek. Dagelijks brengen we het laatste nieuws uit de regio, afgewisseld met de beste muziek en advertenties van bedrijven uit Leiden en omgeving. Adverteren op Sleutelstad is goedkoper dan u denkt. Vul dus vrijblijvend onderstaand formulier in en ontvang een overzicht van de mogelijkheden.

Herkent iedereen uw bedrijfsnaam straks ook uit duizenden?
Er luisteren namelijk véél meer mensen naar Sleutelstad u denkt! We zijn te ontvangen via DAB+, op 99.6 FM en 107.5 FM via de ether, online en via Ziggo kanaal 46, KPN kanaal 1421. en T-Mobile kanaal 866. Daarmee heeft Sleutelstad FM een bereik van meer dan 375.000 inwoners in de Leidse regio. Radiocommercials op Sleutelstad worden uitgezonden direct voor het nieuws.

Op Sleutelstad TV wordt 24 uur per dag actueel nieuws getoond. Ook hier zijn ruime advertentiemogelijkheden.

Ook Sleutelstad.nl brengt dagelijks het laatste nieuws uit Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Maandelijks bezoeken circa 80.000 unieke bezoekers de website, die u met uw eigen advertentie kunt bereiken! Dat al kan vanaf één week, vraag naar de mogelijkheden.

Voorbeelden van bedrijven die u voorgingen met een advertentiecampagne op Sleutelstad zijn HerenDoeza.nl, Sligro Leiden, Uitvaartzorg Leiden, Annie’s, Voskuil’s Kluizenhuis, Hotel Leiden, Zorgtalent, Van Veen Autoschade, Spar de Lange en Spar Zeldenrust, de Leidse weekmarkten en nog veel meer. Bent u de volgende?

Voor informatie over de mogelijkheden en tarieven of een vrijblijvende afspraak kunt onderstaand formulier invullen. Dan nemen we contact met u op!




  Studio
  Middelstegracht 87A
  2312 TT Leiden

  E-mail
  redactie@sleutelstad.nl

  Telefoon Redactie
  071 - 5235907

  ×