Adverteren

Bedankt voor uw interesse in de reclame-mogelijkheden via Sleutelstad Media BV!

Met veel plezier geven wij hierbij wat meer informatie over de verschillende advertentiemogelijkheden via radiostation Sleutelstad 93.7 FM, de populaire nieuwssite Sleutelstad.nl en Radio Decibel 99.4 en 99.6 FM.

Sleutelstad FM is dé radiozender voor Leiden en de Duin- en Bollenstreek met een enorm bereik van meer dan 375.000 inwoners. Wij zijn te ontvangen op 93.7 fm via de ether, op 102.4 kabel en wereldwijd via internet. Het is al mogelijk om vanaf 50,- euro per week radiospots uit te zenden.

Sleutelstad.nl brengt dagelijks het laatste nieuws uit Leiden en de Duin- en Bollenstreek onder de aandacht en trekt vele duizenden bezoekers per dag. Het is mogelijk om uw bedrijf mee te laten delen verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van banners dit kan al vanaf 75,- euro per week.

sleutelstadnl500px.png

sleutelstadfm500px.png
Radio Decibel is dé radiozender voor onder andere de regio Haaglanden en Rotterdam. U bereikt een gebied met meer dan 1.000.000 inwoners. Wij zijn te ontvangen op 99.4 fm (Den Haag) en 99.6 fm (Rotterdam) via de ether en via verschillende kabelnetten en DAB+. Raadpleeg voor de lokale frequentie uw kabelmaatschappij. Het is al mogelijk om vanaf 125,- euro per week radiospots uit te zenden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven kunt u contact opnemen met de salesafdeling van Sleutelstad Media BV. Ook voor overige vragen en voor het maken van een vrijblijvende afspraak, kunt altijd even mailen reclame@sleutelstad.nl.

Je bent nu offline