Inbrekers slaan paar keer toe

Afgelopen vrijdag werd bij twee flatwoningen in de Moddermanstraat ontdekt dat deze door inbrekers bezocht waren. Bij de ene woning is het bij een poging tot inbraak gebleven; de voordeur werd beschadigd. Bij de andere woning is de voordeur geforceerd en is men in de woning geweest. Onbekend is wat is meegenomen.

Ook op de Van Limburg Stirumstraat werd ingebroken op vrijdagmiddag 1 maart. Hierbij werd vermoedelijk ‘gehengeld om binnen te komen. Uit de woning zijn sieraden en jassen meegenomen. Op de Corantijnstraat werd vrijdagmiddag 1 maart ingebroken door een deur te vernielen. Uit de woning zijn sieraden, geld en twee telefoons meegenomen. Zaterdagavond 2 maart is ingebroken in een woning aan de Oude Rijn. Men is vermoedelijk binnengekomen door te ‘flipperen’. De bewoners waren niet thuis op het moment van de inbraak. Een laptop en een mobiele telefoon werden meegenomen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×